İçeriğe geç
Siyasilerin değil, tüm eğitim çalışanlarının sendikası · Kuruluş 2005
Anadolu Eğitim Sendikası logosu AES Anadolu Eğitim Sendikası Anadolu Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası
“Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Öğretici: Telafi Programının Detayları Açıklanmalı, Süreç Paydaşlarla Yürütülmelidir

27 Mayıs 2021 · 10:15 · Haber

Öğretici: Telafi Programının Detayları Açıklanmalı, Süreç Paydaşlarla Yürütülmelidir
Haber 27 Mayıs 2021 27 Mayıs 2021

Sayın Ziya SELÇUK eğitimde telafinin Haziran ayı itibarıyla başlayacağını açıkladı ancak bu telafiyi uygulayacak olan öğretmenler telafi programının detaylarını bilmiyor. Öğretmenler bu detayları son dakika açıklamaları ile mi öğrenecek?

Salgın sürecinin başından itibaren Anadolu Eğitim Sendikası olarak uzaktan-yüz yüze-hibrit eğitim sürecinde ders saatleri, ders süreleri, müfredat, sınavlar, telafi eğitimi vb. gibi sorunların tüm eğitim paydaşları ile konuşulacağı bir Milli Eğitim Kurulu kurulması gerektiğini belirtmiştik.

Salgın sürecinin eğitimde oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için paydaşları sürece dahil etmek, bu programları uygulayacak olan öğretmenleri erkenden bilgilendirmek şarttır.

Kaldı ki önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de bu eksikliklerin giderilmesi için eğitime ayrılan bütçenin artırılması,  öğretmen açığının kapatılması zaruridir.

Yorum yazın

Yorumlar yayın kurulumuz tarafından incelendikten sonra yayınlanır.
E-Bülten

Gündemi ilk siz öğrenin

Mevzuat değişiklikleri, dava sonuçları, eylem kararları ve sendikamızın açıklamaları e-posta kutunuza gelsin.