İçeriğe geç
Siyasilerin değil, tüm eğitim çalışanlarının sendikası · Kuruluş 2005
Anadolu Eğitim Sendikası logosu AES Anadolu Eğitim Sendikası Anadolu Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası
“Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Genel Başkanımız Eğitim Sorunlarını MEB Müsteşarına iletti

5 Haziran 2018 · 13:42 · Haber

Genel Başkanımız Eğitim Sorunlarını MEB Müsteşarına iletti
Haber 5 Haziran 2018 5 Haziran 2018

Genel Başkanımız Mehmet Alper ÖĞRETİCİ TBMM Kamu Denetçiliği Kurumunun (OMBUDSMANLIK) Lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında 'Hak Arama Kültürü ve Ombudsmanlık' konulu yarışmanın ödül törenine katıldı.

Genel Başkan ödül töreninde MEB müsteşarı Sayın Yusuf TEKİN' e SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini; öğretmenler arasında istihdam ayrımının olmaması gerektiğini; ADİL bir yer değiştirme ve TEŞVİK sistemi ile sözleşmeli öğretmenliğe gerek kalmayacağını iletti. Şu an kadrolu olarak çalışan öğretmenlerimizin de gerek il içi gerek il dışı tayinlerinin de çok zor olduğunu, bu sistemle bunun da düzeleceğini belirtti.

Anadolu Eğitim Sendikası olarak diğer eğitim sorunlarının da yer aldığı detaylı çözüm önerilerimizi içeren raporlarımızı da ilgili makamlara sunacağız.

 

Anadolu Eğitim Sendikası

Yorum yazın

Yorumlar yayın kurulumuz tarafından incelendikten sonra yayınlanır.

Yorumlar (2)

M

Mert Cem

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>
<p>Diploma alan değişikliği talebimizi de iletin</p>
</body>
</html>
30 Kasım -0001
I

ibo can

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>
<p>alan değişikliği ile ilgili bir haber bekliyoruz.</p>
</body>
</html>
30 Kasım -0001
E-Bülten

Gündemi ilk siz öğrenin

Mevzuat değişiklikleri, dava sonuçları, eylem kararları ve sendikamızın açıklamaları e-posta kutunuza gelsin.