İçeriğe geç
Siyasilerin değil, tüm eğitim çalışanlarının sendikası · Kuruluş 2005
Anadolu Eğitim Sendikası logosu AES Anadolu Eğitim Sendikası Anadolu Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası
“Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Kütahya'da Sendikal Dayanışma: Birlikte Güçlüyüz!

25 Mart 2025 · 10:46 · Temsilciliklerimizden

Kütahya'da Sendikal Dayanışma: Birlikte Güçlüyüz!
Temsilciliklerimizden 25 Mart 2025 25 Mart 2025

Kütahya’da BASK (Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu), AES (Anadolu Eğitim Sendikası),BATOÇ (Bağımsız Tarım Orman Çalışanları Sendikası) ve Bağımsız Yapı İmar Çalışanları Sendikası, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeği, birlik ve beraberlik mesajlarıyla geçti. Anadolu Eğitim Sendikası Kütahya İl Temsilcisi İlker Çirkin, konuşmasında anlamlı ifadelerle birlik çağrısında bulundu ve sendikal mücadelenin önemine vurgu yaptı.


İLKER ÇİRKİN: "ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ, AMA YILMAYACAĞIZ"


Ramazan ayını "on bir ayın sultanı" olarak tanımlayan İlker Çirkin, iftar yemeğinde yer alan tüm katılımcılara teşekkür ederken, şunları söyledi: "Sendikal mücadelenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizim için sendika, mücadele demek, hak savunuculuğu demektir. Bu süreç zorlu olsa da biz yılmayacağız. Haklıdan yana olmanın zorlukları var, ama biz asla mücadeleyi bırakmayacağız."


Çirkin, Anadolu Eğitim Sendikası’nın her zaman doğrulardan yana duracağını ve eğitim çalışanlarının haklarını almak için çaba göstereceklerini ifade etti. "İlimizdeki tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek sendikamıza gönül verenlerle buluşmayı sürdüreceğiz. AES’i bilmeyen eğitim çalışanı bırakmayacağız!" dedi.


SENDİKAL MÜCADELEDE İRADA VE BİRLİK MESAJI
Çirkin, sendikal mücadelenin zorluklarına karşı karanlıkları aydınlığa çevireceklerini belirterek, "Çelikten irademizle engelleri aşacağız. Alın terini pazarlık konusu yapmayan, siyaset dümenine su taşımayan tüm yol arkadaşlarımıza selam olsun" diyerek, sendikal dayanışmanın önemine değindi.

Konuşmasını, "Bizimle yürüyen gönüldaşlarımıza dik duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerle birlikteyiz" diyerek tamamladı.

Yorum yazın

Yorumlar yayın kurulumuz tarafından incelendikten sonra yayınlanır.
E-Bülten

Gündemi ilk siz öğrenin

Mevzuat değişiklikleri, dava sonuçları, eylem kararları ve sendikamızın açıklamaları e-posta kutunuza gelsin.